Wie

Over Siebke Kaat

De grootste inspiratiebron voor Siebke is de natuur. Aangezien ze een echte ‘pluizer’ is die alles wil weten kenmerkt haar leven zich door veel reizen, altijd weer opleidingen volgen, en steeds weer met veel nieuwsgierigheid een nieuwe vraag  van een coachee, opdrachtgever of team oppakken.

Zij vindt het leuk om de verbinding te leggen tussen zeer diverse domeinen (psychologisch, groepsdynamisch, organisatiekundig, systemisch, biologisch)  en theorieën. Zij is Sociaal Psychologe (VU, richting Interventiekunde), en heeft onder andere opleidingen gevolgd in de Groepsdynamiek (IVC Kortrijk), Gestalt-therapie (ook bij het IVC te Kortrijk), Systeemdynamiek in organisaties (Bert Hellinger Instituut), Veranderkunde (Leergang Interveniëren met Precisie, bij Strange) en Deep Democracy level 3 (Human Dimensions).

In 2001 heeft zij samen met collega’s Pragmavision opgericht. Zij is mede-vennoot en tevens projectleider voor diverse opleidingstrajecten. Verder is zij gastdocent systemisch leiderschap, systemische teamcoaching en systemisch adviseren in diverse leergangen van bedrijven en opleidingsinstituten (Bert Hellinger Instituut, AOG School of management, de Baak, Schouten en Nelissen, MW&V, en Public Support). De helft van haar tijd besteedt zij aan opleidingen om het systemisch bewustzijn te vergroten, de andere helft is zij adviseur/teambegeleider, voor met name hardnekkige patronen of zaken ‘die maar niet willen lukken’.

Om Systemisch Advies zit een netwerk van systemisch professionals (adviseurs, teambegeleiders, coaches). Als dit aan de orde is zal Siebke u graag in contact brengen met hen.