Coaching en supervisie

Coaching start met een wens. Je wilt ergens van af of je wilt ergens naar toe. Je wilt in ieder geval niet zomaar door gaan. Soms zijn er terugkerende patronen of thema’s. Soms snap je juist niet waarom het je nu niet lukt. En soms weet je het allemaal niet meer.

Kinderen blazen de pluisjes van de paardenbloem, en doen een wens.
De zaadjes worden zo door de wind meegenomen en vallen ergens in de bodem, waar ze tot rijping kunnen komen.

Graag kijk ik met je mee. Samen onderzoeken we je wens, zodat je een helder ankerpunt hebt. En samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om daar naar toe te gaan. Dat kan één gesprek met mij zijn, of misschien een traject van 5 gesprekken. Andere keren ben ik ‘op afroep’ beschikbaar voor bijvoorbeeld 4 keer in een jaar. Net wat jou helpt.

Soorten coach-vragen waarvoor je bij mij terecht kunt:

  • Ik wil een volgende loopbaanstap zetten, maar ik weet niet welke
  • Steeds kom ik in een situatie terecht waarin ik …
  • Op de een of andere manier wil het op deze plek, deze functie maar niet lukken
  • Als ik zo door ga ben ik bang burn-out te raken, maar stoppen kan ook niet
  • Ik loop altijd alle gaten dicht. Thuis en op het werk, hier wil ik van af

Werkwijze

Je kunt naar mij toe komen in Ede. We kunnen elkaar ook online treffen. Dat werkt verrassend goed, is mijn ervaring. Een gesprek duurt meestal 1-1,5 uur (soms korter).

Supervisie

Als adviseur, leidinggevende of teambegeleider zit je in een krachtenveld, terwijl ieder naar jou kijkt om richting. Al gauw word je ingezogen in de wetmatigheden van het systeem. Een verantwoordelijke en soms eenzame positie. Dan is het fijn als iemand die ook systemisch kijkt met je mee kijkt. Graag vervul ik die rol.